The House at Christianshavn Season 9

Season 9

The House at Christianshavn Season 9

First Air Date: October 19, 1974

First Aired on    :   1974
Episodes    :   6 episodesEpisodes

season poster

9x06 Kvindens plads og Olsens (December 21, 1974)


Olsen og hans kone diskuterer økonomi og husholdningsgenge. Ellen er træt af Olsens kværulanterier og beslutter sig til at blive buschauffør for at tjene lidt ekstra...


season poster

9x05 Ikke et ord om Harald (December 14, 1974)


Til huset ankommer en dag en person ved navn Harald Jensen. Han slår sig ned hos "sin gamle ven Larsen" - imidlertid er hans venskab med Larsen så som så.


season poster

9x04 Hvad ved far om kærlighed? (November 09, 1974)


Flyttemand Olsens søn har forelsket sig i en pige. Begivenheden skaber røre i den Olsenske familie.


season poster

9x03 Larsens mareridt (November 02, 1974)


Der er begået et indbrud hos en urmager på hjørnet af Vesterbrogade og Dannebrogsgade. Larsen anklages for at have begået indbruddet, selv om han vitterligt har søndagsmotioneret på Volden på det givne tidspunkt. Han må bevise, at han ikke har begået indbruddet.


season poster

9x02 Karlas gæstebud (October 26, 1974)


Karla og Egon skal have Egons direktør til middag. Hvis chefen ved denne lejlighed får et godt indtryk af Egon og hans kone, bliver Egon måske udnævnt til overassistent i 28. lønklasse. Derfor synes Egon, at Karla skal lægge sin stil lidt om.


season poster

9x01 Man ved, hvad man har (October 19, 1974)


Vicevært Meyer er efter mange års tjeneste i Amagergade blevet træt og vil nyde sit otium i "Konsulinde Kramers stiftelse for enlige, uberygtede og ældre mænd af funktionærstanden". Meddelelsen om hans planer modtages med blandede følelser af Husets beboere.
Season Regulars