The House at Christianshavn Season 8

Season 8

The House at Christianshavn Season 8

First Air Date: April 06, 1974

First Aired on    :   1974
Episodes    :   6 episodesEpisodes

season poster

8x06 Nu stiger kunsten (May 11, 1974)


Beboerne i huset begynder at anskaffe sig malerier til at pryde væggene, ud fra den teori, at idag ukendte kunstnere om nogle år vil være steget ganske voldsomt i pris - hvilket især tiltaler Olsen.


season poster

8x05 Da huset blev vækket (May 04, 1974)


Missionæren mangler penge til sine smuglervarer nede i Polen. Så han går rundt til folk for at få penge. Der bliver holdt møde ovre i Rottehulet. Men Larsen når at fortælle beboerne hvem Missionæren egentlig er.


season poster

8x04 Varanens tarv (April 27, 1974)


Tippe (en kvindesagskvinde) ankommer til huset, og takket været hende får husets koner øjnene op for et og andet. Olsen må have læge, da han er ved at blive kvalt i sin øl, og fru Clausen forlader sin mand, medbringende Clausens elskede Varan. Jo, problemerne er så sandelig kommet til huset.


season poster

8x03 Vi må komme hinanden ved (April 20, 1974)


Eva er en af Olsen's flyttekunder, men hun har ingen steder at bo. Han prøver at få hende ind hos nogle af de andre beboere, men det går ikke. Bo's kæreste Ulla vil ikke have hende boende. Eva overnatter i Olsen's flyttevogn. Samme dag forlader Ulla Bo, så nu kan Eva flytte ind hos Bo indtil hun finder et sted at bo.


season poster

8x02 Feltråb Fire bajere (April 13, 1974)


Karla er en aften alene hjemme og bliver opskræmt, da hun overrasker en brevsprækkekigger. De øvrige kvinder i huset bliver bange, hvorefter mændene oprettet et slags vagtværn.


season poster

8x01 Farvel skat (April 06, 1974)


Olsen, Larsen og Emma bliver overvældet af harme mod det offentlige, da de modtager deres trækprocenter. De forsøger at få en af Larsens tidligere bekendte, en revisor, til at se på deres regnskaber. Denne taber dog hurtigt interessen for sagen. Men så får Olsen en lys ide...
Season Regulars