The House at Christianshavn Season 7

Season 7

The House at Christianshavn Season 7

First Air Date: July 29, 1973

First Aired on    :   1973
Episodes    :   6 episodesEpisodes

season poster

7x06 Clausens røde hunde (December 31, 1973)season poster

7x05 Bimmers bortkomst (October 27, 1973)


Karla går til frisøren, imens har hun fået Meyer til at passe på Bimmer. Så kalder Clausens på Meyer, og han går lige ned for at hjælpe dem. Han lader Bimmer være oppe i lejligheden. Så kommer Egon hjem efter noget og opdager at Bimmer er alene hjemme. Han går over til Emma i Rottehullet, og spørger om hun vil kigge efter Bimmer indtil Karla kommer hjem. Da Karla kommer hjem spørger hun efter Bimmer. Meyer troede at Karla var kommet hjem siden døren var låst. Alle sammen leder efter Bimmer. Clausen finder et barn oppe i byen, og da han tror det er Bimmer tager han det med hjem. Endelig finder de ud af at Bimmer er ovre hos Emma. Så kommer politiet angående den lille baby oppe fra byen.


season poster

7x04 Reklamens magt (October 20, 1973)


Clausen og Olsen bliver sendt ned for at vaske tøj. I hver deres pakke vaskepulver ligger der en kupon, hvor man kan vinde en tur til Bali for to. Clausen sender sin ind, det gør Olsen ikke. Nogle dage efter får Clausens at vide at de har vundet. Så skal der tages billeder i Clausens lejlighed, og Olsen er meget misundelig og irriteret over at han ikke kan komme op til sin lejlighed. Der tages mange billeder, og til sidst siger fru Clausen fra, hun gider ikke mere.


season poster

7x03 En vise ved bordet (October 13, 1973)


Olsen har påtaget sig at digte en sang til sin bror og dennes kones sølvbryllup. Alle i huset bliver involveret i dette.


season poster

7x02 Hva' synes De om skriften? (October 06, 1973)


Karla er blevet forelsket i sin lærer på et grafilogi-kursus og skaber dermed røre i hele huset.


season poster

7x01 En fremmed kommer til huset (July 29, 1973)


En ny lejer kommer til huset. Det er fotografen Bo, der forstår at sætte andre i sving. Således får han hele huset til at ordne indflytningen, men han selv tager den med ro.
Season Regulars