The House at Christianshavn Season 6

Season 6

The House at Christianshavn Season 6

First Air Date: February 24, 1973

First Aired on    :   1973
Episodes    :   6 episodesEpisodes

season poster

6x06 Er det så yndigt? (March 31, 1973)


Der er forår i luften, og Meyer får øjnene op for Emma.


season poster

6x05 Du er min tulipan (March 24, 1973)


Konerne er lige kommet hjem fra ferie. De tager med deres mænd ud for at more sig. Men om aftenen sidder de i Karlas stue og synes slet ikke at det er rart at have fulde mænd. Så nu vil de lave en kur, hvor deres mænd skal have tulipaner som aftensmad. Det vil mændene ikke spise, så de går ud og spiser ved en pølsevogn. Da konerne sidder i Rottehulet , snakker Emma med dem om det. Og det ender med at konerne laver en dejlig middag til mændene, hvor fru Clausen fortæller at hun er glad for at der kommer en lille ny baby. Så kigger hun hen på Rikke. Det ender med at konerne får en blomst i utide.


season poster

6x04 Men Emma hun spår (March 17, 1973)


Mændene morer sig mens damerne er på Mallorca, og Olsen prøver at vågne op i Rottehullet. Meyer spåes af Emma, at han vil komme til penge, mens Larsen spåes et ommvandrende liv. Han er også i byen hele natten og Olsen, Clausen & Egon beslutter at overvåge ham. Alle opdages og spåes at møde en lyshåret dame. De taler med Larsen om hans liv og han lover ikke at lave noget ulovligt. Da en dyr udenlandsk bil holder i gaden, går de tre op til ham og finder ham i selskab med en kvindelig trampolintrup.


season poster

6x03 Operation Mallorca (March 10, 1973)season poster

6x02 Formand Olsen (March 03, 1973)


Husets beboere danner en lejerforening med Olsen som formand.


season poster

6x01 Med ærlighed kommer man nu længst (February 24, 1973)


Larsen laver indbrud hos et forsikringsselskab. Men det går ikke godt. Han løber hurtigt hjem til Christianshavn. Han går ind til Olsen og hvor de sidder og spiller kort. Politiet kommer for at snakke med Larsen, men det får de ikke rigtig noget ud af. Larsen får en skideballe af Olsen. Derefter søger Larsen et job hos det forsikringsselskab han var ved at lave indbrud hos.
Season Regulars