The House at Christianshavn Season 10

Season 10

The House at Christianshavn Season 10

First Air Date: April 05, 1975

First Aired on    :   1975
Episodes    :   6 episodesEpisodes

season poster

10x06 Geniets kår (May 10, 1975)


Ved en landsomfattende undersøgelse fastslås det, at flyttemand Olsens søn William er Danmarks mest begavede dreng...


season poster

10x05 Jert hus skal I bygge (May 03, 1975)


Karla og Egon vil købe hus. Karla kan ikke få det dyrt nok og Egon vil have det billigt. Samtidigt bliver taget skiftet, men det regner meget og vandet kommer ind i ejendommen. Så alle kommer over i Rottehulet. Karla og Egon er ude og se på hus. Men da de kommer hjem til lejligheden, finder de ud af at her er de i bedste hænder hos deres venner.


season poster

10x04 Kærlighedens pris (April 26, 1975)


Meyer er blevet forlesket i en dame som hedder Fru Holmberg. Han går rigtig med hende. En aften holder de middag ovre i Rottehulet, men så kommer der en mand som hedder Freddy, det viser sig at være Fru Holmberg's forlovede. Så er Meyer knust.


season poster

10x03 Børn af sommer og sol (April 19, 1975)


Olsen vinder et telt i spejdernes lotteri. Det skal naturligvis prøves på volden, og Clausen, der i forvejen er gammel spejder, er straks med på ideen, og de herre drager afsted, godt belæsset med drikkevarer. I midlertid blæser det op, og regnen pisker ned. Om morgenen finder spejderne Clausen og Olsen, godt forkomne og bærer dem til Rottehullet, hvor de bliver plejet og passet.


season poster

10x02 En stakket glæde (April 12, 1975)


Egon er blevet forelsket i sin fransklærer. Han flytter fra Karla, men da læreren ikke vil have ham boende, flytter han ind hos Emma ovre i Rottehulet. Han ville tage til Frankrig med hende. Men hun kommer ud til Christianshavn, og ser hvordan han egentlig bor. Så vil hun ikke have ham. Til sidst bliver Egon og Karla igen forenet.


season poster

10x01 Fugleturen (April 05, 1975)


I Rottehullet optræder Meyer som parringslysten urhane. Det fører til en større diskussion mellem husets beboere om fuglestemmer, og Clausen foreslår en fugletur. Olsen melder sig som formand og arrangør, Meyer som samarit og Egon som indkøber af de våde varer. Turen skal starte midt om natten, men den moderne teknologi spiller deltagerne et puds.
Season Regulars