The House at Christianshavn Season 1

Season 1

The House at Christianshavn Season 1

First Air Date: May 16, 1970

First Aired on    :   1970
Episodes    :   6 episodesEpisodes

season poster

1x06 Om at skyde papagøjen (June 20, 1970)


Der er begået et røveri og politiet mistænker Hr. Larsen for at stå bag, så han bliver taget med på stationen, samme morgen opdager Hr Clausen en fremmed papegøje i hans dyrebutik. Olsen, Egon, Tue og Clausen vil starte deres egen ekspedition for at få Larsen fri, men det klarer han selv.


season poster

1x05 Der bydes til bryllup (June 13, 1970)


Karla og Egon skal giftes, i første omgang kommer de dog op og skændes fordi at Egon ikke vil have Bimmer med. Hr og Fru Clausen skændes også, så Fru Clausen ville heller ikke med til brylluppet, både Fru Clausen og Karla har låst deres døre, så Hr Larsen må komme og dirke dørene op til begge lejlighederne, til sidst ender det med at alle kommer med til bryllup. Efter brylluppet bliver der holdt en fest hvor der drikkes så meget at Egon må bæres i seng.


season poster

1x04 Noget i øjet (June 06, 1970)


Fru Clausen er ved at lave mad, men får noget i øjet. Hun forlanger at blive kørt på skadestuen, så Hr. Clausen må spørge Tue om han vil passe hans dyrebutik. Imens at Tue sidder og læser i butikken, kommer Rikke forbi og overlader Tue nogle børn fra børnehaven, fordi at hun skal til frisør.


season poster

1x03 Der kommer besøg (May 30, 1970)


Tue og Rikke, sover for længe men da de finder ud af at det er lørdag og de ikke skal på arbejde, beslutter de sig for at gå en tur i skoven. Karla (Kirsten Walther), skal til at have besøg af Egon (Willy Rathnov), hun vil dog ikke fortælle ham at hun har en søn med det samme. Senere kommer brandtilsynet forbi huset som har hørt at Tue og Rikke, har flyttet ind på kvisten, hvilket er ulovligt, Olsen finder på en god ide og siger at det er et pulterrum, han lover brandtilsynet at skaffe en nøgle til senere hen på dagen, nogle af husets beboere begynder at hjælpe med at bære møbler op i Tue og Rikkes lejlighed for at det kommer til at ligne et pulterrum.


season poster

1x02 Klaverer mødes (May 23, 1970)


Flyttemand Olsens søn William, vil ikke spille på familiens klaver, Flyttemand Olsen beslutter sig for at sælge klaveret, når Olsen og hans kollega skal til at flytte klaveret ned fra anden sal møder de midt på trappen to andre flyttemænd, som skal op på tredje sal med et klaver til Tue og Rikke. Da Olsen ser det bliver han skuffet over at Tue og Rikke ikke havde snakket med deres naboer om at de manglede et nyt klaver, det ender dog med at Dyrehandler Clausen kommer for at finde ud af hvilket klaver der er det bedste.


season poster

1x01 Tue og Rikke får en lille, fredelig lejlighed (May 16, 1970)


Huset på Christianshavn får det unge par Tue og Rikke som deres nye beboere på kvisten. Flyttemand Olsen (Poul Reichhardt) hjælper dem med at bære deres kuffert op på kvisten, Flyttemand Olsen bliver dog forundret da han får af vide at den kun indeholder bøger og ingen øl. På kvisten har Tue og Rikke svært ved at være sammen alene, fordi at de hele tiden får uventet besøg.
Season Regulars