Mørk & Jul Season 2

Season 2

Mørk & Jul Season 2

First Air Date: September 14, 2009

First Aired on    :   2009
Episodes    :   9 episodesEpisodes

season poster

2x09 Episode 9 (January 01, 0001)season poster

2x08 Kvindelig intelligens? (November 02, 2009)


I det sidste program af Danmarks nok mest undersøgende og undergravende nyhedsmagasin, går de to skarpladte reportere Brian Mørk og Simon Jul tæt på kvinders intelligens eller mangel på samme. Aftenens program afslører også, at danskernes sexliv har udviklet sig til et frygteligt monster.


season poster

2x07 Mærsks had til jorden (October 26, 2009)


Vi dykker ned i den beskidte historie bag den magtfulde danske virksomhed Mærsks fanatiske had til moder jord. Og så kommer vi med på arbejde med kriminalteknikerne i deres uhyggelige arbejde med at opklare mordet på komikeren Anders Matthesen.


season poster

2x06 Vores elskede ytringsfrihed (October 19, 2009)


Vi ser nærmere på danskernes elskede ytringsfrihed og bringer også en rystende reportage om danskeren, der påstår at være verdens eneste kunstner. Og så skal Beate Bille og Jonas Schmidt opklare mordet på drengene fra Comedy Fight Club.


season poster

2x05 Det danske skattetryk (October 12, 2009)


Er det fair, at vi betaler så meget i skat herhjemme, og hvad er grunden til andre lande kan klare sig med meget mindre? Vi møder også en modstandsmand, der ikke mener krigen sluttede i '45. Og så efterforsker Beate Bille og Jonas Schmidt mordet på Ulrik Wilbek.


season poster

2x04 Hashhandel og gamle mennesker (October 05, 2009)


Er hashhandlen er skyld i bandekriminalitet? Vi tager en tur til Holland for at lære af deres erfaringer. Og så kigger vi på de ældre pensionister, der kommer til at dominere det danske samfund om ganske kort tid


season poster

2x03 Religion og Thure Lindhardt (September 28, 2009)


Vi tager hul på debatten, om hvorvidt vi stammer fra aberne eller nogle incestuøse forfædre. Og så tager vi til Hollywood for at besøge den danske stjerneskuespiller Thure Lindhardt.


season poster

2x02 Danskernes sundhed (September 21, 2009)


For den benhårde reporter Simon Jul er sandheden det vigtigste i verden, så han lægger krop til et eksperiment, der viser præcis, om sunde mennesker er bedre end usunde.


season poster

2x01 De rige unge (September 14, 2009)


De to skarpladte komikere Brian Mørk og Simon Jul kigger nærmere på Danmarks måske farligste bande, de rige unge.
Season Regulars