Den store bagedyst Season 2

Season 2

Den store bagedyst Season 2

First Air Date: August 20, 2013

First Aired on    :   2013
Episodes    :   8 episodesEpisodes

season poster

2x08 Episode 8 (October 08, 2013)season poster

2x07 Episode 7 (September 24, 2013)season poster

2x06 Episode 6 (September 24, 2013)season poster

2x05 Episode 5 (September 17, 2013)season poster

2x04 Episode 4 (September 10, 2013)season poster

2x03 Brød (September 03, 2013)


Der er nu 7 deltagere tilbage i Den store Bagedyst, og denne gang skal deltagerne slå sig løs i brød. Men ikke alle deltagerne er lige begejstrede, for nogle af dem er kun vant til at bage kager. Allerførst skal deltagerne bage knækbrød, der både smager guddommeligt, men også knækker på den helt rigtige måde. Senere skal de bage bagels, men meget kan gå galt, når bagelen både skal hæve, koge og bage. Og så er der jo selvfølgelig den hemmelige udfordring, hvor deltagerne får en ukendt opskrift udleveret. Flere af deltagerne kommer på glatis, og til sidst må en forlade konkurrencen.


season poster

2x02 Frugt (August 27, 2013)


Efter sidste uges hårde start er bagedyst-deltagerne nu klar til at kæmpe i køkkenet igen. Temaet er frugt, og det er ikke nogen nem disciplin, for hvordan er det nu lige, man finder balancen mellem det sure og det søde? Undervejs skal deltagerne bage kager, der vender på hovedet, imens de bliver bagt, og så skal de også prøve kræfter med en kendt dansk kage-klassiker. Til slut får deltagerne brug for al deres kreativitet og sans for pynt, når de skal kreere en storslået frugtlagkage. De to dommere, Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen, vil som altid vurdere deltagernes kager ned til mindste detalje. I slutningen af programmet skal de nemlig sende én af deltagerne hjem, imens en anden får den prestigefyldte titel som "Ugens mesterbager".


season poster

2x01 Finere konditorkager (August 20, 2013)


Der er lagt i ovnen til et brag af en bagedyst, når ti nye amatørbagere tager forklæderne på og kaster sig ud i Den store Bagedyst 2013. Deltagerne får brug for alle deres evner i et køkken allerede i første program, hvor de både skal bage finere konditorkager, og kager med et mønster i midten. Dommerne er igen i år konditoren Mette Blomsterberg og kokken Jan Friis-Mikkelsen. De vil igennem de 8 nye programmer udfolde deltagernes "kage-kreativitet" og bede dem om at imponere med de vildeste kager og brød. Dommerne vil også udfordre deltagerne med hemmelige opgaver, hvor de 10 amatørbagere skal prøve kræfter med de skrappe dommeres egne favoritopskrifter. Denne sæsons dygtige amatørbagere er nøje udvalgt blandt hundredevis af ansøgere, og der er store følelser på spil, når de hver især gør deres bedste for at kæmpe sig videre fra program til program. Målet er at være den, der står tilbage som vinder af finalen, og blive kåret som Danmarks bedste amatørbager 2013.
Season Regulars