Asbjørn Brekke-show Season 1

Season 1

Asbjørn Brekke-show Season 1

First Air Date: September 10, 2012

First Aired on    :   2012
Episodes    :   14 episodesEpisodes

season poster

1x14 Bortklipte godbiter (December 20, 2012)season poster

1x13 Best Of (December 03, 2012)season poster

1x12 Alexander Rybak, Petter Solberg (November 26, 2012)


Asbjørn er litt sent ute, og gratulerer Alexander Rybak med Grand Prix-seieren i kveldens Asbjørn Brekke-show. Asbjørn nøster også opp i hvem som egentlig følger etter hvem i den mye omtalte stalker-saken. I tillegg kommer "reserbilsjåfør" Petter Solberg på besøk i studio, og blir stilt til veggs med om han egentlig kan kalle seg en idrettsutøver. Praksiselev Ove Hoff går også i bokseringen med verdensmester Cecilia Brækhus.


season poster

1x11 Thoralv Maurstad, Bjarne Brøndbo (November 19, 2012)


Teater-Norges Grand Old Man, Thoralv Maurstad, blir konfrontert med alle sine kvinnehistorier når han kommer på besøk i stua til Asbjørn Brekke, og DDE's Bjarne Brøndbo får passet påskrevet for å stille i bar overkropp.


season poster

1x10 Kristian Valen, Linni Meister (November 12, 2012)season poster

1x09 Linn Skåber, John Arne Riise (November 05, 2012)


Det blir forviklinger i studio når Asbjørn forveksler Linn Skåbers barneplate med en erotisk diktsamling, og setter spørsmålstegn ved hvordan hun har klatra på karrierestigen. John Arne Riise er også i studio, og Asbjørn er usikker på om han vil kalle fotballspilleren Norges David Beckham. Men med Riises kjæreste i salen gir Asbjørn ham en gyllen anledning til å skape et minneverdig TV-øyeblikk. Griper Riise sjansen? I tillegg drar media valgfag-eleven Ove Hoff til Stockholm for å teste ut hvordan det er å være popstjerne – og møter popsensasjonen Ke$ha.


season poster

1x08 Harald Eia, Erna Solberg (October 29, 2012)


Harald Eia og Erna Solberg er gjester i Asbjørn Brekke-show, og Eia får svar på sitt eget spørsmål om "født sånn eller blitt sånn", når Asbjørn sjekker opp om Eia har arvet sine humortalenter fra moren sin. Asbjørn lurer også svært på om Høyre egentlig vil ha bedre eller dårligere økonomi, men kjeder seg raskt når Harald Eia og Erna Solberg begir seg inn på en samtale om sykepleiernes posisjon i det norske samfunnet. I tillegg ser medieelev Ove Hoff nærmere på hvordan det er å være politi, hvor han får et ubehagelig nært møte med en hissig politihund.


season poster

1x07 Petter Northug, Eyvind Hellstrøm (October 22, 2012)


I kveldens Asbjørn Brekke-show får skikongen Petter Northug passet påskrevet når han gjør narr av Asbjørns litt merkelige konsonanter. Mesterkokk Eyvind Hellstrøm blir også tvunget til å gjøre noe han aldri har gjort før; å steke fiskepinner. Det er vel ingen overraskelse at det ikke er noen velkommen oppgave. I tillegg får Ove Hoff testet ut presteyrket, og det er betraktelig mer løssluppent enn han hadde trodd.


season poster

1x06 Knut Arild Hareide, Vinni (October 15, 2012)


Daglig leder for Kristelig Fremskrittsparti, Knut Arild Hareide, må forsvare både politikk og utseende når han er gjest hos en beinhard og konfronterende Asbjørn Brekke i mandagens program. Han får også selskap av rapperen Vinni, som får Asbjørn til å stusse over konseptet gudmor. Kontrastene mellom Asbjørns gudmor Tante Alvhild og Vinnis sønns gudmor Triana Iglesias, er nemlig store.


season poster

1x05 Jenny Skavlan, Sigbjørn Johnsen (October 08, 2012)


I mandagens Asbjørn Brekke-show blir skuespiller og programleder Jenny Skavlan konfrontert med fortidas spøkelser når Asbjørn tar opp både Grandiosa-reklame, Jakten på Nyresteinen og den berømte sex-scenen fra Død snø. Det blir også full forvirring når finansminister Sigbjørn Johnsen skal forsøke å forklare statsbudsjettet for Asbjørn. Ikke minst når Asbjørn lurer på hva i all verden det var som fikk Sigbjørn til å ta jobben som kasserer i borettslaget Norge.


season poster

1x04 Tommy Sharif, Lillian Müller (October 01, 2012)


Asbjørn får besøk av tidligere Playboy-modell Lillian Müller og dekk-kongen Tommy Sharif. I tilegg skal Ove gjesta nyhetssendinga på TV2 Nyhetskanalen, der skulle han prøve seg som nyhetsanker og klarte selvfølgelig ikke å sitte stille og observere under livesendingen.


season poster

1x03 Hege Schøyen, Madcon (September 24, 2012)season poster

1x02 Hank von Helvete, Jan Fredrik Karlsen (September 17, 2012)season poster

1x01 Tone Damli Aaberge, Arne Scheie (September 10, 2012)

Season Regulars