Dokter Deen Season 2

Season 2

Dokter Deen Season 2

First Air Date: December 02, 2013

First Aired on    :   2013
Episodes    :   10 episodesEpisodes

season poster

2x10 Drie mannen (February 03, 2014)


Maria krijgt een naar bericht over haar vader en gaat naar hem toe. Freek en Isa bereiden zich voor op hun bruiloft. De voorbereidingen lopen niet op rolletjes. Wendy en Paul zijn verliefd, maar Wendy wordt onzeker als ze denkt dat Paul niet zo nodig met haar wil vrijen. Robbert wil geen relatie meer met Eva, maar Eva is een andere mening toegedaan. En gaat Maria kiezen tussen haar drie mannen?


season poster

2x09 Een besmettelijke ziekte (January 27, 2014)


Jan Barendtz doet een gevaarlijke vondst op het strand, die grote gevolgen heeft voor het eiland. Heel Vlieland moet in quarantaine. De psychiater van Maria heeft een probleem met hun samenwerking. Maria begrijpt daar niets van. Laat hij haar nu ook in de steek? Moeder Deen wil geen tijger aaien want ze weet niet meer of ze daar zelf voor heeft gekozen. Ze denkt dat Hans een veel betere vrouw kan krijgen omdat ze zo vergeetachtig is. Robbert en Eva gaan door een diep dal in hun relatie. Isa en de dominee staan voor grote beslissingen.


season poster

2x08 Liefde in de Lucht (January 20, 2014)


Maria's psychiater komt naar Vlieland, andere bewoners vragen zich af of hij echt alleen komt voor haar therapie. Kleine Femke is ziek en Wendy maakt zich grote zorgen. Toch wil ze niet zomaar de hulp van haar moeder inroepen. Maria heeft een afspraak met haar psychiater, waardoor Oscar achterdochtig wordt. Oscar inmiddels woont samen met Robbert en Eva en slaapt noodgedwongen op de bank. Hij wil zijn huis terug, maar Eva is niet bereid zomaar te vertrekken. Eva heeft een kleine verrassing met grote gevolgen voor Robbert. Vergeetachtige Moeder Deen moet haar geliefde redden door hem niet te vergeten.


season poster

2x07 Geloof, hoop en liefde (January 13, 2014)


Maria krijgt 's nachts onverwacht bezoek van haar Oscar, die zichzelf daarmee diep in de nesten werkt. Tijdens de sessie bij de psychiater vraagt Maria zich af waarom alle mannen bij haar weg lopen. Na dit bezoek gaat Maria voor het eerst langs bij de woning van Sven. Paul krijgt nare bijverschijnselen van Robberts behandeling en komt daardoor in ernstige moeilijkheden. Isa denkt dat de dominee homoseksueel is maar komt bedrogen uit. En komt het ooit nog goed tussen Oscar en Maria?


season poster

2x06 Verrassing (January 06, 2014)


Maria gaat naar een psychiater en ontdekt meer over zichzelf en haar verleden dan ze had verwacht. Wendy zet alles op alles om toch het gezag over haar kindje te krijgen en gaat daarbij een leugen om eigen bestwil niet uit de weg. Isa verrast Fedde én Maria met een besluit dat ze heeft genomen. Eva's biologische klok begint wel heel hard te tikken, terwijl Robbert er nog niet aan moet denken. Paul begint beroerd te worden door Robbert's behandeling. Geholpen door Isa doet Maria een wel zeer verrassende ontdekking.


season poster

2x05 Alleen (December 30, 2013)


Maria heeft last van het Lege Nest Syndroom De rechtszaak van Wendy verloopt anders dan zij had verwacht maar verandert dit wat aan haar beslissing? Oscar en Maria hebben ruzie. Betekent dit het einde van hun relatie? Heleen wil graag dat Joey weer thuis komt wonen. Isa mist Fedde heel erg en neemt een drastisch besluit. Mama Deen gaat met Hans mee naar Apeldoorn. De paarden in de manege blijken een besmettelijke ziekte te hebben. Kan Maria haar paard redden?


season poster

2x04 Je kunt niet alles krijgen wat je wilt (December 23, 2013)


Als Robbert een rare plek op het been van Eva ontdekt stuurt hij haar door naar Maria. Eva blijkt dan een stuk zieker te zijn dan met name Oscar had gedacht. Moeder Deen heeft last van haar vergeetachtigheid, en besluit zij een bucketlist te maken om deze af te werken samen met Hans. Robbert doet diverse pogingen om medicijnen voor Paul te bemachtigen. Maria wil dat Wendy verder gaat met haar studie, maar Wendy wil voor Femke blijven zorgen. Dit zorgt voor een heftig conflict tussen beiden met vergaande gevolgen. En wie is nu eigenlijk die nieuwe dominee waar iedereen zo gek op is? Isa gaat op onderzoek uit.


season poster

2x03 Yuri (December 16, 2013)


Vlieland is in rep en roer als Yuri dood in de kroeg ligt. Wat is er gebeurd? Jan Barendtz wordt wakker op de dijk en kan zich niets meer herinneren van de avond ervoor. Moeder Deen is de hele nacht niet thuis geweest. Maria maakt zich ernstig ongerust. Vlieland krijgt een nieuwe mysterieuze bewoner, die zich als patiënt komt melden bij Maria. Om Paul op te vrolijken neemt Robbert hem mee een avondje stappen. Deze avond verloopt zowel voor Paul als voor Robbert niet zoals gepland. Oscar doet een bijzondere ontdekking als hij zijn eigen huis binnenkomt.


season poster

2x02 Een riskant plan (December 09, 2013)


Lukt het Robbert om zijn beste vriend te helpen? Robbert wil zijn beste vriend Paul helpen en heeft daar een riskant plan voor bedacht. Fedde wil meewerken aan zijn plan, maar Maria is helemaal tegen en zorgt er onbedoeld voor dat Robbert nog meer gevaar loopt. Wendy geniet van haar dochter, helaas wordt ze geconfronteerd met een nare consequentie van het tienermoederschap. Een grote liefde van Oscar komt naar Vlieland. Oscar vraagt haar of ze blijft om samen met hem de strandtent te runnen. Moeder Deen komt achter een jarenlang familiegeheim.


season poster

2x01 Welkom op Vlieland (December 02, 2013)


Wendy staat op het punt om te bevallen en Robbert heeft iets te vieren. Maria Deen wil haar zwangere dochter behoeden voor gevaar, maar Wendy heeft andere plannen. Haar ex-man, Sven, komt na drie maanden afwezigheid plotseling terug. Moeder Deen krijgt onverwacht wel heel spannend bezoek. Oscar is bij Maria ingetrokken. Hij heeft zijn zinnen gezet op een nieuw project waar Maria niet direct enthousiast van wordt. Robbert heeft iets te vieren en geeft een feest op het strand. Zijn vriend Paul komt voor het eerst na zijn ongeluk weer op het eiland. Isa werkt hard aan haar carrière. Als volleerd filmster betreedt ze de rode loper.
Season Regulars