Dokter Deen Season 1

Season 1

Dokter Deen Season 1

First Air Date: January 30, 2012

First Aired on    :   2012
Episodes    :   10 episodesEpisodes

season poster

1x10 Zwerver (April 02, 2012)season poster

1x09 Een lot uit de loterij (March 26, 2012)season poster

1x08 Maybe baby (March 19, 2012)season poster

1x07 Elle de Vlee (March 12, 2012)season poster

1x06 Familie (March 05, 2012)season poster

1x05 Over de rug van dokter Deen (February 27, 2012)


In het dorp wordt een braderie gehouden, het wordt een braderie die menigeen zal heugen. Maria loopt een blessure op, die haar tijdelijk uitschakelt. Haar assistent Fedde heeft een overvolle wachtkamer maar moet alles in zijn eentje opknappen. Op militair oefenterrein wordt de rode vlag gestreken, hetgeen Robbert met zijn gevolg in groot gevaar brengt.


season poster

1x04 De weddenschap (February 20, 2012)


Maria wordt het slachtoffer van een actie die eigenlijk tegen Oscar is gericht De actie brengt Maria in een gevaarlijke situatie. Robbert gaat weddenschap na weddenschap aan met kleine Teun om zijn financiële noden te lenigen, maar raakt van de regen in de drup. Mama Deen is een beetje in de war, maar blijkt de redder in de nood.


season poster

1x03 Jan Barendtz (February 13, 2012)


Een dronken dorpsgenoot zorgt voor problemen met een mogelijk fatale afloop Maria Deen weet wat de oorzaak is van zijn drankzucht. Isa kampt met het onbegrijpelijke gedrag van haar nieuwe vriend Paul. Robbert leert Wendy kitesurfen, en komt daarbij in een hachelijke situatie terecht. Ondertussen kan Maria maar geen goede afspraak maken met Oscar.


season poster

1x02 Afscheid (February 06, 2012)


Mevrouw Nools, een van de oudste gasten van het eiland en goede vriendin van dokter Deen, brengt een onverwacht bezoek aan Vlieland. Mevrouw Nools is de vrouw die Maria Deen aan haar adoptieouders heeft geholpen. Nu keert ze terug met een verzoek, dat Maria in grote verlegenheid brengt. Aan de ene kant wil zij haar weldoenster helpen, aan de andere kant worstelt ze met haar geweten als arts. Bovendien staan haar persoonlijke gevoelens van genegenheid voor mevrouw Nools haar in de weg. Bij gebrek aan een dierenarts wordt Maria weggeroepen om een veulen te halen.


season poster

1x01 Season 1, Episode 1 (January 30, 2012)


Tijdens een stormachtige nacht zijn er rond Vlieland veel schepen in nood geraakt. De helikopters van de SAR (Search and rescue) hebben het er druk mee. Een schip verliest zijn lading tropisch hardhout, die op het strand van Vlieland aanspoelt. Dat wakkert de Vlielandse koorts aan: het jutten. Zelfs de kerkdienst wordt ervoor onderbroken. Wanneer er dan een noodlottig ongeval plaats vindt in de duinen, is er geen helikopter meer beschikbaar om het slachtoffer naar het vasteland te vervoeren. Dokter Deen moet met alle beperkte middelen die haar te beschikking staan het slachtoffer, een goede bekende van de familie, in leven houden.
Season Regulars