Code 37 Season 2

Season 2

Code 37 Season 2

First Air Date: March 03, 2011

First Aired on    :   2011
Episodes    :   13 episodesEpisodes

season poster

2x13 De Oase - deel 2 (May 26, 2011)


Hannah blijft verwoed op zoek naar de verkrachter van de comateuze Elke én de moordenaar van Vicky. De sexy inspecteur krijgt het steeds moeilijker om haar emoties onder controle te houden en drijft haar dienst tot het uiterste. Het team onderzoekt het verband tussen het leegstaand pand en het huis waar Vicky werd vermoord. Wanneer het spoor hen opnieuw naar de Oase leidt, besluit de zedensectie een huiszoeking te organiseren. Christine die reeds geruime tijd in de instelling verblijft, tipt het team over de mysterieuze kelder van De Oase. Intussen begint Robert er stilaan bovenop te komen en komt Hannah meer te weten over haar broer Bart. Net wanneer Hannah in de handen van de verkrachter dreigt te vallen, bereikt haar queeste een nieuw dramatisch hoogtepunt.


season poster

2x12 De Oase - deel 1 (May 19, 2011)


De 20-jarige Elke Verbiest is het slachtoffer geworden van een gruwelijke groepsverkrachting en is daarna voor dood achtergelaten. Hannah Maes en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van instelling De Oase en oprichter Jules Uitdenhouwe. Wanneer Hannah en Bob een kijkje gaan nemen in de instelling lopen ze er ook Vicky Renders tegen het lijf. Omdat er verschillende DNA-sporen gevonden zijn bij Elke, wordt de zaak steeds complexer. Hoewel Hannah ervan overtuigd is dat Jules meer weet over de zaak, lijkt het onderzoek hen te leiden naar Gunther Devalck. Terwijl Hannah vreest voor het geesteswelzijn van haar vriendin Vicky, neemt haar eigen queeste haar steeds meer in zijn bezit. Samen met Koen waakt ze immers dag en nacht bij haar afkickende vader Robert.


season poster

2x11 Buren (May 12, 2011)


Het team van Hannah Maes wordt opgeroepen nadat de veertienjarige Pieter Verhaelen een zelfmoordpoging heeft ondernomen. Via Guy Terlingen, zijn leider bij de jeugdbeweging, komen ze te weten dat Pieter seksueel misbruikt werd en dat dit waarschijnlijk de aanleiding is voor zijn wanhoopsdaad. Hannah sluit niets uit en naast de rol van Guy onderzoekt ze ook een spoor dat leidt naar Jef Denolf, een uitgetreden priester die een verleden van kindermisbruik met zich meedraagt. Ondertussen zet commissaris Mark Vermaelen Charles op een andere case omdat hij van mening is dat de ervaren speurder te emotioneel betrokken is bij de zaak. Nadat Hannah de schokkende dvd van haar vader onder ogen heeft gekregen, leidt haar queeste haar naar een nieuwe climax.


season poster

2x10 Edge Play (May 05, 2011)


Sonja Ramaekers wordt in SM-club Sub Space overvallen en mishandeld. Hannah en haar team starten een onderzoek.


season poster

2x09 Carwash (April 28, 2011)


Kassiersters van de supermarkt doen aangifte nadat ze worden lastiggevallen op de parking van de supermarkt. Alle sporen leiden naar Kevin....


season poster

2x08 Gekraakt (April 21, 2011)


In een kraakpand sterft een jonge vrouw tijdens het draaien van een snuffmovie. Niemand van de bewoners heeft iets gezien en het team van Hannah Maes staat dan ook voor een raadsel.


season poster

2x07 Razernij (April 14, 2011)


Een jonge vrouw wordt thuis neergeslagen en aangerand. De verdenking valt al snel op de vriend van het slachtoffer, tot plots de link wordt gelegd met een serieverkrachter uit Brussel.


season poster

2x06 In de cel (April 07, 2011)


Hannah Maes gaat undercover in de vrouwengevangenis, die wordt geteisterd door een serie lesbische verkrachtingen. Al snel beseft ze dat je achter de tralies ogen op je rug moet hebben.


season poster

2x05 El Paradiso (March 31, 2011)


In een bar valt een Oost-Europees hoertje van de trap. Uit getuigenissen van klanten en andere hoertjes blijkt dat het meisje op de vlucht was voor twee klanten die haar misbruikten.


season poster

2x04 Fair Trade (March 24, 2011)


De tiener Céleste krijgt thuis pikante pakketjes toegestuurd. Haar moeder is in alle staten, en zet Hannah Maes en haar team onder druk om de dader te vinden.


season poster

2x03 Tweede Kans (March 17, 2011)


Op de computer van een pedofiel wordt een naaktfoto gevonden van een dertienjarige jongen. Het team ontdekt dat bij hem in de buurt een veroordeelde pedofiel woont die onlangs is vrijgekomen.


season poster

2x02 Black Diamond (March 10, 2011)


Zakenman Leo Vervliet krijgt de pandoering van zijn leven in een luxe-hotel. Als blijkt dat hij die avond een afspraak had met een escorte, trekt Hannah de zaak naar zich toe.


season poster

2x01 Slaap zacht (March 03, 2011)


Hannah Maes en haar team worden door een wijkagente getipt over een alleenstaande vrouw van 74. Ze werd het slachtoffer van een gemaskerde indringer, die haar ook verkrachtte.
Season Regulars