The Island Season 2

Season 2

The Island Season 2

First Air Date: December 06, 2007

First Aired on    :   2007
Episodes    :   6 episodesEpisodes

season poster

2x06 Het einde (December 06, 2007)season poster

2x05 Het feest (December 06, 2007)season poster

2x04 Lesley (December 06, 2007)season poster

2x03 De NV Drets (December 06, 2007)


Onder dwang van de immer invloedrijke Frankie Loosveld heeft iedereen zijn pet opgezet. Frankie en co willen uiteraard een goede indruk maken op hun flegmatieke baas. Ook Michel is zeker niet ongevoelig voor Bucky's charmes, hij heeft zijn baard geverfd en is meer klaar dan ooit. Bucky raad hem aan met een netwerk te beginnen. Hiervoor moet Michel een Identikit opstellen, iets wat hem bijzonder moeilijk valt. Hij is ook niet helemaal overtuigd van deze 'Identikit', zeker niet als hij te weten komt dat hij deze 'Identikit' ook naar de andere afdelingen zal moeten sturen.


season poster

2x02 De evaluatie (December 06, 2007)


Na de eerste kennismaking met Bucky vorige week, leert Michel Bucky wat beter kennen. Michel krijgt namelijk een mail met de boodschap "Surprise Me". Michel vat de direct met de horens en wil al wat wijzigen aanbrengen. Toch wordt hij al snel teruggefloten door Bucky. Bucky leert ondertussen de mensen van de vloer kennen en komt eerst een halfnaakte Alain tegen in het toilet en even later een aangeslagen Linda op zijn pad tegen. Michel wordt zenuwachtig van het bezoek van Bucky, hij wordt zelfs nog zenuwachtiger als Frankie weer zijn streken heeft.


season poster

2x01 Een nieuwe wind (December 06, 2007)


Guido Pallemans wil niet langer aanblijven als diensthoofd en heeft zijn oude plaats op het eiland weer ingenomen. Hij wordt vervangen door Michel Drets die nu de administratie met strakke hand probeert te leiden. De "Protput" wordt stilaan aanvaard door Frankie Loosveld en wordt weer gewoon Alain Vandam. Maar Frankie heeft het best moeilijk met de terugkeer van Guido, die nu op zijn beurt de nieuwkomer op het eiland is. Manager Lydia Protut verlaat Cynalco Medics om zich te herbronnen en zij wordt vervangen door Bucky Laplasse. Bucky komt van Cynalco USA en is naar eigen zeggen een persoonlijke vriend van grote baas Robert Hasselbanks. Het eerste contact tussen Bucky en Michel verloopt erg moeilijk. Maar door zijn gebrek aan ervaring heeft Michel Drets weinig keuze: hij besluit Bucky te vertrouwen en er volledig voor te gaan.
Season Regulars