Vermist Season 1

Season 1

Vermist Season 1

First Air Date: March 25, 2008

First Aired on    :   2008
Episodes    :   10 episodesEpisodes

season poster

1x10 Nick (May 27, 2008)season poster

1x09 Taxi (May 20, 2008)


Een man is verdwenen nadat een taxi hem heeft opgepikt. Hij wordt teruggevonden, maar de taxichauffeur is spoorloos. Volgens de informatie van de Cel is de chauffeur lid van een terroristische organisatie. Bovendien blijkt dat samen met de taxichauffeur nog iemand verdwenen is: de onderzoeksjournaliste Ilse Mercelis. Nick gaat op onderzoek uit en wordt eveneens ontvoerd.


season poster

1x08 Anja (May 13, 2008)


Wanneer de depressieve Anja verdwijnt, ligt de conclusie voor de hand: ze heeft wellicht zelfmoord gepleegd. Als blijkt dat haar man een relatie heeft met een jongere vrouw, liggen de kaarten anders. Er zijn aanwijzingen dat Anja is vermoord. Ondertussen ligt de Cel steeds meer onder vuur vanwege de gebruikte opsporingsmethodes in de zaak-Sara. Het comité P stelt een onderzoek in.


season poster

1x07 Sara (May 06, 2008)


Sara is tien en verdwijnt onderweg naar school. Haar moeder is een drukbezette zakenvrouw met bijzonder weinig tijd voor haar dochter. Twee feiten maken de speurders extra ongerust. Op de kamer van Sara vinden ze pikante foto's van haarzelf. Bovendien blijkt dat Sara al een dag langer vermist is dan oorspronkelijk was gemeld. Zonder Walter in de buurt gaat de Cel helemaal loos.


season poster

1x06 Weilandboy (April 29, 2008)


In de buurt van de luchthaven wordt het lijk van een jonge zwarte man gevonden, enkele centimeters diep in de grond. Is hij een vluchteling die uit een vliegtuig is gevallen? De Cel Vermiste Personen probeert meer te weten te komen over de overledene door onderzoek in de Matonge-wijk van Brussel, een Afrikaanse enclave in onze hoofdstad.


season poster

1x05 Kika (April 22, 2008)


Kimberly Kamps, beter bekend als Kika, een meisje dat een belspelletje presenteert, verdwijnt samen met haar vriend Dimi. Dat gebeurt net op het moment dat haar single aan de pers wordt voorgesteld. De voor de hand liggende verdachten zijn Dimi zelf en een aantal fervente bellers, die zich in het ootje genomen voelen bij het belspelletje.


season poster

1x04 Rens (April 15, 2008)


De cel ontdekt per toeval dat Rens, het zoontje van een Nederlandse topcrimineel, ontvoerd is. Noch de vader, noch de collega's van de Cel Georganiseerde Criminaliteit zijn erg op de bemoeienissen van Sibelius en zijn team gesteld. Dat is buiten de gedrevenheid van Tine gerekend, die haar instinct volgt maar haar boekje te buiten gaat.


season poster

1x03 Sander (April 08, 2008)


De zestienjarige Sander wordt op school gepest. Wanneer hij met medeneming van de long-rifle van zijn vader het ouderlijk huis verlaat, wordt groot alarm geslagen. Het ziet ernaar uit dat Sander besloten heeft het recht in eigen handen te nemen en wraak te nemen voor wat hem is aangedaan. Het wordt nog zorgwekkender wanneer de speurders een website ontdekken vol filmpjes.


season poster

1x02 Baby Alisha (April 01, 2008)


Kort na de geboorte verdwijnt de baby van een tienermoeder uit het ziekenhuis. De speurders van de Cel Vermiste Personen concentreren zich op twee pistes. Misschien zag de te jonge vrouw het moederschap zelf niet zitten. Of misschien is er een wanhopige kinderloze vrouw met het kind vandoor? Kunnen de speurders de baby tijdig terugvinden?


season poster

1x01 Evi (March 25, 2008)


De bioscoopfilm van Jan Verheyen is tevens de pilootaflevering van de gelijknamige nieuwe serie. Een meisje van zestien loopt weg van huis na een conflict met haar vader. Het lijkt een verdwijning als dertien in een dozijn, maar voor Walter Sibelius, teamleider van de Cel Vermiste Personen, gaan er al snel een paar alarmlichten branden.
Season Regulars