Verborgen Gebreken Season 3

Season 3

Verborgen Gebreken Season 3

First Air Date: February 21, 2011

First Aired on    :   2011
Episodes    :   12 episodesEpisodes

season poster

3x12 De redding (May 09, 2011)


De zussen moeten samenwerken om het familiebedrijf te redden. Puck zet zich over haar wrok heen en weet Noor ervan te overtuigen naar Nederland te komen. Bram aast op Apollo en kan het bedrijf voor een prikje op de kop tikken, tenzij Joep en de zussen op tijd een list verzinnen.


season poster

3x11 De handen ineen (May 02, 2011)


Puck probeert de makelaars van Oud Zuid ervan te overtuigen om de handen ineen te slaan tegen Goldberg & Grosvenor. Dit zorgt ervoor dat de Puck en Joep lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Na een enorme uitbarsting komen de twee er echter achter dat ze misschien beter kunnen samenwerken.


season poster

3x10 Hoog in de bol (April 25, 2011)


Puck kan niet geloven dat Michaels beslissing definitief is en probeert hem op andere gedachten te brengen. Ondertussen moet Joep zich in allerlei bochten wringen om Apollo van de ondergang te redden. Bram krijgt het steeds hoger in zijn bol en dit vormt ook voor Pucks makelaardij een gevaar.


season poster

3x09 Ommekeer (April 18, 2011)


Terwijl Noor bij haar moeder in Spanje rust neemt, probeert Joep met veel moeite Apollo draaiende te houden. Ondertussen probeert Puck Sem ervan te overtuigen dat het over is, maar die lijkt dit niet te willen accepteren. Als Joep met een lastige huurder te maken krijgt, zorgt dit ervoor dat hij plotseling tot een verrassend inzicht komt.


season poster

3x08 De huldiging (April 11, 2011)


Als er een huldiging voor vader Rademaker wordt georganiseerd, komt Liselore naar Nederland. Linda praat tijdens de bijeenkomst haar mond over Joeps mogelijke promotie voorbij en hierdoor barst de bom bij Noor. Ze neemt vervolgens een drastische beslissing. Puck en Michael zien elkaar sinds tijden weer en de vonk blijkt nog niet uitgedoofd te zijn.


season poster

3x07 Het aanbod (April 04, 2011)


Joep krijgt een zeer interessant aanbod van een buitenlandse firma en is met stomheid geslagen als hij daar Bram aantreft. Hij biedt Joep een aantrekkelijke functie en salaris aan, maar Joep vertrouwt het zaakje niet helemaal. Hij gaat naar Michael voor meer informatie en verzwijgt dit alles voor Noor.


season poster

3x06 Toekomstplannen (March 28, 2011)


Als Puck over de toekomstplannen van Noor en Joep hoort, is ze jaloers. Ze gebruikt Sem om hen een hak te zetten, maar ze snijdt hiermee alleen zichzelf in de vingers. Ondertussen heeft Bram het advies van Michael opgevolgd en dat blijkt een gouden tip te zijn geweest.


season poster

3x05 Klusjes (March 21, 2011)


Puck huurt voor wat klusjes de handige Sem (Johnny de Mol) in, die haar interesse wekt. Ondertussen heeft Joep het erg druk met zijn werk, met de voorbereidingen van de geboorte en met de speciale wensen van de zwangere Noor. Joep, Noor, Puck en Bram komen bij elkaar voor het kort geding waarin de rechter beslist wat de zussen elkaar verschuldigd zijn. Dit zorgt voor nog meer spanning tussen Noor en Puck.


season poster

3x04 Zwanger! (March 14, 2011)season poster

3x03 Zusterstrijd (March 07, 2011)season poster

3x02 De opening (February 28, 2011)season poster

3x01 De boerderij (February 21, 2011)

Season Regulars