Verborgen Gebreken Season 2

Season 2

Verborgen Gebreken Season 2

First Air Date: February 01, 2010

First Aired on    :   2010
Episodes    :   12 episodesEpisodes

season poster

2x12 Een oplossing (April 19, 2010)season poster

2x11 De uitdaging (April 12, 2010)season poster

2x10 Corruptie (April 05, 2010)season poster

2x09 De abortus (March 29, 2010)


Op de dag dat Noor en Joep weer aan het werk gaan na een korte honeymoon, heeft Puck een afspraak bij de abortuskliniek. Ze wil haar ongewenste zwangerschap in haar eentje afhandelen, maar daar steekt Noor een stokje voor. Liselore spant Joep voor haar karretje. Alexandra’s ex probeert haar terug te winnen maar Alexandra maakt er een spelletje van waar ze ook Bram bij betrekt.


season poster

2x08 De bruiloft (March 22, 2010)


De huwelijksdag van Noor en Joep is eindelijk aangebroken. Noor is in de zevende hemel, maar Joep is er niet helemaal met zijn hoofd bij. Pucks zwangerschap is hier de oorzaak van. Gelukkig leidt Liselore de aandacht af door met een jonge Kongolees op het feest te verschijnen. Bram probeert zijn functie als ceremoniemeester naar behoren te vervullen en Alexandra geeft een spoedklus voorrang boven de bruiloft.


season poster

2x07 In verwachting (March 15, 2010)


Als de huwelijksdag van Noor en Joep nadert, krijgt Noor opeens de zenuwen. Joep vraagt Bram als ceremoniemeester. Puck is dolgelukkig met Michael, maar er dient zich een nieuw probleem aan. Alexandra krijgt een huis in de verkoop waar ze zelf meteen verliefd op wordt.


season poster

2x06 Een dubbele agenda (March 08, 2010)


Tot grote opluchting van Joep wil Noor hem zijn misstap vergeven en hun huwelijk door laten gaan. Ze heeft met Puck meer moeite, maar wil haar nog steeds als getuige. Bram en Alexandra krijgen een buitenkans om een appartement op een toplocatie te huren. Maar al snel blijkt dat de verhuurder een dubbele agenda heeft.


season poster

2x05 Samenwonen (March 01, 2010)


Nadat Joep zijn nacht met Puck aan Noor heeft opgebiecht, weet hij niet of Noor nog wel met hem wil trouwen. Puck is kwaad op Joep dat hij Noor over hun slippertje heeft verteld. Alexandra en Bram besluiten samen op zoek te gaan naar een huis. Al snel moeten ze constateren dat hun smaken en voorkeuren nogal verschillen.


season poster

2x04 Vrijheid (February 22, 2010)


Joep voelt zich ellendig door zijn nacht met Puck en wil eigenlijk schoon schip maken met Noor, maar Puck verbiedt hem ook maar iets te vertellen. Bram wordt opgezadeld met een lastige klant en wordt ook nog eens behoorlijk afgeleid door de aanwezigheid van Alexandra. Als Liselore vervroegd vrij komt uit de gevangenis en hoort van het aanstaande huwelijk van Joep en Noor, bemoeit ze zich gelijk overal tegen aan. Gastrollen: Vincent Croiset en Els Ingeborg Smits.


season poster

2x03 Het zesde zintuig (February 15, 2010)


Als Puck en Joep de ochtend na het vrijgezellenfeestje naast elkaar wakker worden, dringt meteen de ernst van de situatie tot hen door. Alexandra krijgt een huis in de verkoop dat bekend staat als spookhuis. Ze gaat met Bram op onderzoek uit.


season poster

2x02 Liefdesverdriet (February 08, 2010)


Noor en Joep houden hun vrijgezellenfeestjes. Bram is verantwoordelijk voor de organisatie van het mannenfeest en dat levert hem heel veel stress op. Joep wilt zich bewijzen als mededirecteur en gaat zonder Noor in te lichten met een investeerder in zee. Puck ziet na Noors vrijgezellenfeest Michael, in gezelschap van iemand anders, uit een café lopen. Als ze vervolgens gefrustreerd aan de bar gaat zitten, krijgt ze gezelschap van een goede bekende…


season poster

2x01 Ondertrouw (February 01, 2010)


Noor en Joep zijn in ondertrouw gegaan en moeten van alles regelen voor hun bruiloft. Als Puck hoort dat Noor in gemeenschap van goederen gaat trouwen en dat Joep dus mededirecteur van Apollo wordt, leidt dit tot een zakelijk conflict tussen de zussen. Bram is onder de indruk van de nieuwe aanwinst van Apollo, Alexandra, die een keiharde zakenvrouw blijkt te zijn. Ondertussen kan Puck Michael maar niet uit haar hoofd zetten.
Season Regulars