S1ngle Season 2

Season 2

S1ngle Season 2

First Air Date: April 07, 2009

First Aired on    :   2009
Episodes    :   10 episodesEpisodes

season poster

2x10 Finale (June 09, 2009)


Fatima, Nienke en Stella hebben alle drie een bizarre nacht achter de rug in Deventer. Eenmaal weer bij elkaar, kunnen ze hun ervaringen gebruiken om uit de problemen te blijven. Daarnaast doen ze er alles aan om Meerdink, Thomas en dokter Wesseldijk te ontlopen, die in de stad zijn voor het optreden van de Florence Nightingales. Iets waar Nienke toch wel heel graag bij wil zijn…


season poster

2x09 Echte Vriendschap (June 02, 2009)


Nienke organiseert een verrassingsweekend voor Stella en Fatima. De verrassing is dat ze niet wil zeggen waar ze naartoe gaan. Door allerlei tegenslagen wordt de vriendschap van de meiden behoorlijk op de proef gesteld.


season poster

2x08 Een Verassing (May 26, 2009)


Barry heeft liever niet meer dat de Florence Nightingales in de Enza oefenen, want er zijn klachten van andere gasten. Nienke mag het oplossen. Jeroen komt als verrassing een paar dagen over uit Parijs, maar heeft een mededeling waar Fatima niet blij mee is. Stella heeft het gevoel dat niemand haar serieus neemt, zelfs niet als ze een medische casus voor dokter Wesselijk oplost.


season poster

2x07 Het Afspraakje (May 19, 2009)


Als dokter Wesseldijk aan Fatima vraagt of ze mee wil naar een dansavond, ruikt Nienke onraad. Ze probeert Fatima te waarschuwen, maar die wil liever van haar eigen fouten leren. Stella vindt dat Jurriaan te dichtbij komt en laat hem dat duidelijk merken. Maar als hij een afspraak maakt met de oogverblindende en sexy Esmée, wekt dit de nodige jaloezie bij haar op.


season poster

2x06 Gehandicaptendag (May 12, 2009)


Als Fatima’s beste vriendin van vroeger op bezoek komt, blijkt deze heel erg veranderd. Nienke gaat als vrijwilliger een dag paardrijden met geestelijk gehandicapte kinderen en neemt een tegenstribbelende Stella mee. Er hangt echter een donkere wolk boven de dag…


season poster

2x05 Een jaartje ouder (May 05, 2009)


Stella wil liever niet herinnerd worden aan haar verjaardag, maar iedereen in haar omgeving denkt daar anders over. Gelukkig hebben haar vriendinnen het te druk met hun eigen bezigheden. Nienke moet op haar 10-jarige buurmeisje passen en Fatima neemt een dove liftmonteur mee naar het dak van het ziekenhuis. Gastrollen: Cas Jansen, Edwin de Vries


season poster

2x04 Verlatingsangst (April 28, 2009)


Fatima's pup Troela heeft last van verlatingsangst. Ze neemt de pup mee naar een medium. Stella is haar examen voedingsleer vergeten en heeft nog maar één dag de tijd om te studeren. Meerdink wil een dansje repeteren voor de Florence Nightingales en gaat per ongeluk op Boris, Nienkes schilpad, staan. Gastrollen: Edwin de Vries en Dirk Zeelenberg


season poster

2x03 Gezelschap (April 21, 2009)


Als Nienke het aan de stok krijgt met twee agenten en een nachtje moet doorbrengen in de cel, krijgt ze onverwachts gezelschap. Jeroen krijgt te horen dat hij 3 maanden stage mag lopen in Parijs. Fatima gaat er automatisch vanuit dat ze hem mag vergezellen. Wanneer Jurriaan Stella meeneemt naar de schaatsbaan, loopt zij een fikse griep op.


season poster

2x02 Auditities (April 14, 2009)


Meerdink vraagt aan Fatima om auditie te doen voor het ziekenhuiskoor. Nienke voelt zich hierdoor gepasseerd en krijgt tot overmaat van ramp opdracht van Meerdink om de repetitieruimte te regelen. Ondertussen krijgt Stella te maken met een verstopt riool, waardoor haar boot onder de shit komt te zitten. Hulp is ver te zoeken.


season poster

2x01 Nieuwe Kansen (April 07, 2009)


Als Nienke bij de nieuwe gynaecoloog, dokter Wesseldijk, langsgaat voor een routineonderzoek, voelt ze zich onheus bejegend. Fatima is stapelverliefd, waardoor ze elke minuut van de dag in Jeroens buurt wil zijn. Wanneer Stella’s vibrator het begeeft, gaat ze naar een vrouwvriendelijke seksshop voor een nieuwe. De verkoopster werkt echter nogal op haar zenuwen.
Season Regulars