Far from Las Vegas Season 5

Season 5

Far from Las Vegas Season 5

First Air Date: September 23, 2003

First Aired on    :   2003
Episodes    :   10 episodesEpisodes

season poster

5x10 Et fister øjeblik (November 25, 2003)


Casper har problemer med erektionen og Kenny har pludselig fået et godt sex-liv. Casper mener selvfølgelig at det er uretfærdigt. Liva beslutter at spørge Mogens om hjælp og Casper får ordineret viagra. Kenny er meget jaloux og tror Kim har en affære med både Niels og Robert. Niels er træt at alle sine medarbejdere og beslutter sig for at fyre dem alle. Men helt så let går det ikke.


season poster

5x09 Kim og femidomet (November 18, 2003)


Casper vil tage erotiske billeder af Liva. Kim og Kenny har ondt af sig selv. Det ender med at de kysser hinanden. Kenny bliver herefter helt besat af Kim. Liva skal afhente de erotiske billeder og pludselig kommer Casper i tanke om at filmen indeholder erotiske billeder af Anne. Dette får følger!


season poster

5x08 Herretur (November 11, 2003)


Casper og Liva er uenig om ferien. Casper vil på campingtur og aftaler en weekendtur med Kenny. Liva vil have at de skal låne hendes fars telt. Mogens kommer til København for at forklare Casper og Kenny hvordan teltet skal slås op. Den ender med at Mogens også skal med på turen.


season poster

5x07 Who's your daddy (November 04, 2003)


Casper mistænkes for at være far til Jeanettes barn. Kenny virker lidt underlig, da Casper fortæller om opholdet i Nyborg. Casper skal afleverer en prøve at sit tis. Han spørger Kenny om hjælp. Robert vinder et par bryster og forsøger at sælge dem.


season poster

5x06 Onani (October 28, 2003)


Liva overrasker Casper mens han onanerer. Liva bliver gal, mens Casper mener det er Liva der er unormal. Da Livas forældre er på besøg spørger hun dem om onani og faste parforhold. Mogens benægter, mens Vibeke mener at det er helt naturligt. Buckingham vil have en kage hos Le Glace opkaldt efter ham. Problemet er bare at man skal være død for at få opkaldt en kage efter sig.


season poster

5x05 Picaspero (October 21, 2003)


Niels installerer et solarium, således at han kan følge med i kvindernes menstruationscyklus. Kenny har ikke været ved tandlægen i 21 år og får stor bøjle på tænderne. Liva er begyndt at male, men da billederne er frygtelige er det egentlig Casper der laver malerierne.


season poster

5x04 Hvem ka' Lie Kaas (October 14, 2003)


Liva og Casper diskuterer Michael Berthelsen eller Nikolaj Lie Kaas, hvem er bedst? Kim vil skifte navn for at blive gift. Hun vil hedde Niels Buckingham for at få succes! Lisa synes det lyder som en meget dårlig ide. Robert har tappet vand direkte fra vandhanen og da han læser at en kvinde ved navn Lisa Bremer Harris er død, tror han at han er skyld i mord.


season poster

5x03 Den forsølvede barnesko (October 07, 2003)


Liva har været væk en uge og Casper vil gerne have sex. Liva har travlt og inden de når at være sammen kommer Livas mor. Det ender med konflikt i hjemmet da Liva opdager Casper og sin mor i ægtesengen. Robert skal prøve en masse toiletpapir for Buckingham.


season poster

5x02 DVD-aftener (September 30, 2003)


Buckingham har besluttet af personalet på Jump Star skal have uniformer på når de arbejder. Liva og Kenny holder konkurrence om hvem der kan forstå flest fremmedord. Casper kan ikke forstå at Liva ikke kan lide "En vild pjækkedag". Kenny mener ikke at Liva forstår filmen.


season poster

5x01 Skat (September 23, 2003)


Casper får brev fra Told & Skat om at han skal betale 60.000 ekstra i skat. Kenny drømmer om Casper om natten. Først er det bare at de kysser hinanden, men det bliver værre. Buckingham siger man skal prøve drømmene i virkeligheden og Kenny prøver. Casper forsøger at snyde skattevæsenet, men det mislykkes. Han får dog uventet sympati fra en betjent.
Season Regulars