Far from Las Vegas Season 3

Season 3

Far from Las Vegas Season 3

First Air Date: September 17, 2002

First Aired on    :   2002
Episodes    :   10 episodesEpisodes

season poster

3x10 Det Sidste Ord (November 19, 2002)


Casper og Liva vil skilles som venner. Aftenen løber dog ikke helt efter planen, da de ender med at starte et nyt skænderi. Robert er flyttet ind på redaktionen mens der er håndværkere i hans lejlighed. Han vil ikke flytte tilbage, da det er så hyggeligt at være på redaktionen. Casper får et chok da Liva bliver pressesekretær på Jump Start.


season poster

3x09 Som Søn Så Far (November 12, 2002)


Caspers far kommer til København for at trøste Casper efter hans brud med Liva. Dette er ikke lige Caspers drøm om en trøst, men der er nogle mennesker som man ikke kan sige nej til. Imens skal Kenny være kommentator på Gay Olympic, men man kan da ikke anmelde bøsser. Kenny ender selvfølgelig med at få opgaven og hans taktik ender med at slå fejl, hvorfor Casper og Kim gør grin med ham.


season poster

3x08 Kærlighed Gør Blind (November 05, 2002)


Casper er begyndt at gå til boksning. En morgen vågner han og er blind. Casper synes Liva behandler ham dårligt, så da han får synet tilbage vil han give hende en lærestreg. Det ender i et stort skænderi og Liva forlader Casper. Kenny vil skrive testamente og er spændt på hvad han kan få de andre til at gøre for sig. Det er kun Robert der bider på krogen og Kenny beslutter at Robert skal arve. Robert synes snart han skal arve, hvorfor han tager sagen i sin egen hånd.


season poster

3x07 Jeopardy (October 29, 2002)


Casper og Liva skal deltage i par-jeopardy. Liva går vildt op i quiz og spil. Da hun synes Casper er dum tilkalder hun sin far Mogens. Mogens og Liva forsøger at banke noget forstand ind i Casper dog uden det store held. Da jeopardy endelig skal optages går Liva helt i sort og kan ikke engang huske hvad hun selv laver. Imens gør Jump Start klar til fint besøg af Lars von Trier. Trier er kommet over alle sine fobier, men uheldet er ude og elevatoren sætter sig fast med Trier indeni. Derfor må Robert pludselig spille Lars von Trier med en sæk over hovedet.


season poster

3x06 Tis (October 22, 2002)


Liva tisser i sengen men vil ikke indrømme det overfor Casper. Kenny tror Liva er blevet besat efter at de har leget "ånden i flasken". Kim vil undersøge hvem der klæ'r hende bedst: en irer eller en italiener. For at lave en ordentlig undersøge skal hun have dem med hjem i seng og optage akten på video. Hun engagere Robert til at opsætte udstyret. Det er dog ikke meningen Robert skal overvære selve seancen.


season poster

3x05 Bedste, Det Er Bare Mig (October 15, 2002)


Livas mormor skal komme på besøg og Casper skal tage sig af hende da Liva har en vigtig arkitektopgaven hun skal have gjort færdig. Ved et uheld kommer Casper til at åbne døren for mormoren helt nøgen og hun får hjertestop. Casper vælger ikke at sige noget til Liva indtil hendes opgave er færdig. Da opgaven trækker ud endnu en dag beslutter Casper at taget liget med på arbejde, hvilket ikke er en god ide. Hjemme igen skal Casper til at fortælle Liva den kedelige nyhed, da den rigtige mormor pludselig står i døren.


season poster

3x04 Polle Pot (October 08, 2002)


Kim mister sit så Liva og Casper tilbyder hende at skaffe det hun ønsker. Kim ønsker at se klovnen Polle Pot, som hun sidst så ved sin 9-årige fødselsdag. Liva finder Polle Pot, hvilket ikke glæder Casper der ikke tør indrømme overfor Liva at han er bange for klovne. Robert forsøger samtidig at planlægge en fest for Kim under Buckinghams ledelse.


season poster

3x03 Laust (October 01, 2002)


Casper er jaloux da Liva siger ja til at hendes tidligere kæreste Laust godt må bo hos dem nogle dage. Da Liva fortæller at Laust er meget hurtig i sengen får Casper det bedre og kan begynde at joke igen. Imens har Kim morgenkvalme og Buckingham har fået en dukke som han tror kan lave kaffe og meget andet til ham.


season poster

3x02 Kat (September 24, 2002)


Pga. Caspers allergi tager han mange piller. Da hele "familien" tager en del piller ender det galt. Kim synes Martin er for umoden, så hun afsætter en hel dag til at føre ham igennem teenageårene. De ender i spjældet.


season poster

3x01 Feng Shui (September 17, 2002)


Buckingham vil have Lisa til at optræde som vejr-stripper, da seertallene er for nedadgående på deres vejrudsigt. Lisa nægter og Buckingham må finde en anden løsning. Liva er ved at flytte ind hos Casper sammen med sin kat. Dette er Casper ikke glad for da han er allergisk overfor kattehår. Liva bliver sur og snart er der en stillingskrig imellem dem.
Season Regulars