Far from Las Vegas Season 2

Season 2

Far from Las Vegas Season 2

First Air Date: March 05, 2002

First Aired on    :   2002
Episodes    :   10 episodesEpisodes

season poster

2x10 Oliver (May 07, 2002)


Efter kun én måneds bekendtskab er Liva gravid. Casper er ikke helt glad for ideen og beslutter at overbevise Liva om at det er en dårlig ide. Derfor anskaffer Casper en pose chips som de skal passe lige som godt som et barn. Snart er både Liva og Casper ude i tovene for hvordan opretholdes et almindelig liv når man hele tiden skal passe på at posen med chips ikke bliver mast eller spist. Kim vil gerne have barn, men mangler en mand. Da Kim finder ud af at hun er gravid bliver hun meget glad indtil hun kommer i tanke om, hvem faderen må være.


season poster

2x09 Monsieur Dipp (April 30, 2002)


Casper tror han er blevet smittet med en kønssygdom i et boblebad. Casper kan dårligt sige det til sin læge og svigerfar. Samtidig gør Casper alt for at undgå sex med Liva. Samtidig får Robert, efter at have presset Kim, sit eget tv-show. Robert låner penge til gevinsten i hans spil, men spørgsmålene er så lette at allerede den første seer skal have pengene udbetalt. Robert flygter med pengene fra tv-stationen.


season poster

2x08 Mogens K. Eberhart (April 23, 2002)


Casper skal mødes med Livas forældre. Alt går dog hurtigt meget galt. Casper tror at Livas far, den fine overlæge fra Jylland, slår Livas mor. Alt ender i kaos inden Casper er overbevist om at Livas mor bare er meget uheldig. Imens skal Buckingham, Robert og Kenny deltager i en selvforsvarsøvelse således at piger kan lære at forsvare sig mod overfaldsmænd. Buckingham går for vidt i sin indlevelse i opgaven.


season poster

2x07 Liva (April 16, 2002)


Casper møder Liva, der er Michels veninde. Michel ønsker at være mere feminin, mens Kenny ønsker en stærk maskulin kvinde. Kenny og Michel går fra hinanden.


season poster

2x06 Michel (April 09, 2002)


Kim er blevet fascineret af en ny duft og Robert hjælper Kim med at finde duften igen. Imens har Casper en affære med en pige der synger "Den knaldrøde gummibåd" under elskovsagten. Da Kim fortæller at en kvinde skal synge rent under orgasmen hvis orgasmen er ægte, bliver Casper som besat. Han vil vide om han kan tilfredsstille en kvinde.


season poster

2x05 Mufufu (April 02, 2002)


Casper er bange for at hans "plejebarn" Mufufu skal tage hævn. Mufufu er nu blevet voksen og diktator, men har skrevet til Casper at han gerne vil se ham. Mufufu kommer dog til København for at skaffe våben. Buckingham er ved at blive sindssyg. Han tror Robert er blevet trækkerdreng og bliver noget kry, da han finder ud af at Robert har gode forbindelser indenfor politiet.


season poster

2x04 Mek Pek (March 26, 2002)


Kim er blevet færdig med sin bog og Kenny hjælper hende med at præsenterer bogen for en forlægger. Imens kæmper Casper mod et rygte om en lille penis, hvorfor han kaldes hr. Ostereje.


season poster

2x03 John Travolta (March 19, 2002)


Kenny og Robert stiller begge op til casting på en rolle som John Travolta. Ingen af dem får dog rollen, men de kan begge bruges i et børneskuespil. Kim og Casper vil skændes, hvorfor de opsøger en terapeut. Hendes forslag om at inviterer Caspers mor hjælper, dog ikke helt som de havde ventet.


season poster

2x02 Mia Hundvin (March 12, 2002)


Kim og Casper skal giftes. Casper er ikke speciel glad for situationen og bryllupstalen kommer til at handle om Anne og ikke om Kim. Casper er ved at blive fyrret, da han ikke mere er sjov. Niels har forskellige sjove mænd til samtale om Caspers stilling. Samtidig har Kim og Casper store seksuelle problemmer. Casper tror, at hvis deres sexliv bliver godt, så bliver han også morsom igen.


season poster

2x01 Lars Herlow (March 05, 2002)


Niels er blevet ny chef for JumpStart. Da problemet med at træffe beslutninger er for stort, får Niels en kylling der kan træffe valgene for ham. Anne er gået fra Casper til fordel for en anden mand. Casper er helt nede og kan ikke klare sit arbejde. Da Anne melder sin ankomst, tror Casper at hun kommer tilbage til ham.
Season Regulars