Far from Las Vegas Season 1

Season 1

Far from Las Vegas Season 1

First Air Date: February 27, 2001

First Aired on    :   2001
Episodes    :   13 episodesEpisodes

season poster

1x13 Helmig Fucki Fucki (May 22, 2001)


Redaktionen er på slankekur inden det årlige "familie-foto" skal tages. Den der taber sig mest vinder en rejse. Imens får Kenny at vide, at han har en 12 år gammel søn. Casper krænger sit hjerte ud for Anne, som dog afviser ham.


season poster

1x12 IT Phone Home (May 15, 2001)


JumpStart får en IT-medarbejder, Harvey, der skal lave en ny hjemmeside for stationen. Harvey er dog mere interesseret i at få sin 10 år gammel julekalender på skærmen igen. Casper er nervøs for Anne, der kommer sammen med en rocker. Harvey kidnapper Kims dyre pels, så Casper bliver presset til at iføre sig julemandskostume for åben skærm midt i juli.


season poster

1x11 Én På Egnsdragten (May 08, 2001)


Casper og Kenny har nogle nøgenbilleder af hinanden fra en stripteaseklub. De udfordre hinanden, men da Casper skal tale mod børn i Orkideeparken har han et problem. Anne går nemlig tur med en gruppe børn i parken og Casper har talt for børn overfor Anne. Casper vælger Anne og selv om Kenny og Casper dropper deres væddemål dukker billedet pludselig uventet op i nærheden af Anne.


season poster

1x10 Heidi, Del 2 (May 01, 2001)


Efter at Niels har trukket i dametøj og Anne har fundet et æsel i Caspers soveværelse, beslutter Casper sig for at tage Heidi med til det royale bal. Dette skulle han dog aldrig have gjort. Næste dag er han selv gæst i JumpStart og får skældud af Buckingham.


season poster

1x09 Heidi, Del 1 (April 24, 2001)


JumpStart har været på ferie i Tyskland, hvor Casper var en del sammen med tyskeren Heidi. Casper fortæller Anne at der intet skete i Tyskland, men så banker Heidi pludselig på døren. Heidis sexhunger bliver dog hurtigt for meget for Casper, men hvordan slipper han af med hende igen.


season poster

1x08 Se & Hor (April 17, 2001)


Kim slår på at JumpStarts skal være bedre til at skabe sig et god image. Bl.a. ved ikke at komme i bladene for smudssigheder. Casper vil ikke fedte for Se & Hor, men Kim tvinger ham til at gå ud med Liselotte. Ud over dette har Casper problemer med Anne, som mener at deres venskab skal bygger på ærlighed.


season poster

1x07 Sexfreak (April 10, 2001)


Anne mener at Casper er en sexfreak. Casper gør hvad han kan for at bevise det modsatte. JumpStart er indstillet til en tv-pris i Amstedam. Kim og Casper tager derned, men da Kim er blevet afhængig af hash-kager er der yderligere et problem for Casper at klare; Kim lægger an på Anne og Anne tror det er en sexfantasi Casper ønsker at udleve.


season poster

1x06 Proletarkæden (April 03, 2001)


Casper er ved at gå ud foran en bil, men bliver i sidste øjeblik reddet af Stanley. Casper er selvfølgelig taknemmelig, men snart går det Casper på at Stanley hele tider følger efter ham. Stationen holder hadefest, hvor de hver især er uklædt som en person de hader. Under festen går Stanleys virkelige identitet op for hele stationen.


season poster

1x05 Kærlighedspokalen (March 27, 2001)


Robert er nervøs for jordskælv, hvorfor han forslår at professor Eric Noppenau skal fortælle Danmarks befolkning om jordskælvs-faren i Danmark. Eric bejler til Robert og sender ham roser. Kim er helt oppe i skyerne over en ny kæreste. Johannes forærer Kim en romersk vase. Problemet er bare, at Johannes har fået vasen ved at aflevere 20 sædprøver til Semen Inc. og hvordan fortæller man sin kollega denne nyhed?


season poster

1x04 Ordnung Muss Sein (March 20, 2001)


Casper kunne godt tænke sig at møde en kvinde som ikke kender ham. Da Casper møder en sådan kvinde i sin nye overbo, bliver han forbavset, for han er jo kendt ! Hun vil gerne til Eros Ramazzotti koncert. Da Kim samtidig har fået nogle billetter til koncerten gør Casper alt for at få fat i billetterne. Samtidig melder TV-stationens direktør sin ankomst.


season poster

1x03 Danish Dynamite (March 13, 2001)


Casper har fundet en ny kæreste, Birla. Casper overvejer kun hvordan han hurtigst muligt kan komme i seng med hende. Redaktionen bliver invaderet af fluer og medarbejderne prøver at finde årsagen. Robert trækker i Preben Lerbyes gamle landholdstrøje og Robert bliver pludselig meget populær hos pigerne. Imens har Casper det hårdt med alle Birlas prutter.


season poster

1x02 Trillekød (March 06, 2001)


Kenny er nervøs for Casper, der pludselig ser Sommer i Tyrol og Gæt og Grimasser. Casper synes det er helt naturligt. Han ændrer dog stil da han ser Kims niece, Trille. Trille er også interesseret i Casper og det glæder Casper at Trille snart er over den seksuelle lavalder. Casper bliver dog snydt for en tur i sengen med Trille.


season poster

1x01 En Ordentlig Sneppetur (February 27, 2001)


Casper vil gerne slå op med sin kæreste Susan. Casper har svært til at tage sig sammen til at få slået op, da Susan slår en proper næve. Da Susan slår op med Casper over telefonen falder Casper over sikkerhedsrepræsentanten og tror han er i 1985. Imens ansættes en ny receptionist, som Kim mener er meget dydig indtil Kenny afslører sandheden om Lisas fortid.
Season Regulars