Philip Keung

Philip Keung

About Philip Keung

Philip Keung

Philip Keung

October 27, 1966

Place of Birth    :   Hong Kong, China
Also Known As    :   Philip Keung Hiu-Man, Phillip Keung Hiu-Man, Patrick Keung Hiu-Man, Patrick Keung, 姜皓文